close
تبلیغات در اینترنت
آموزش درست کردن سمنو
سه شنبه 01 آبان 1397
آموزش درست کردن سمنو تبلیغات متنی تبلیغات متنی تبلیغات متنی تبلیغات متنی تبلیغات متنی آموزش درست کردن سمنو تعداد بازدید : 30 آموزش درست کردن سمنو برای هفت سین سمنو علاوه بر این که بسیار خوشمزه هست  و خواص بسیار زیادی هم دارد در کشور ما بیشتر در ایام نوروز و سر سفره هفت سین مورد استفاده میباشد. مواد لازم جهت تهیه سمنو گندم  : یک کیلو آرد نان سنگک  : ۳ کیلو طرز تهیه سمنو گندم را تمیز کرده و بشویید. مدت سه روز آن را در آب خیس کنید و طی این مدت چند بار آب آن را عوض…
تبلیغات
جای تبلیغات شماجای تبلیغات شما
آموزش درست کردن سمنو
  • تعداد بازدید : 285
  • آموزش درست کردن سمنو

    آموزش درست کردن سمنو

    آموزش درست کردن سمنو

    آموزش درست کردن سمنو برای هفت سین

    سمنو علاوه بر این که بسیار خوشمزه هست  و خواص بسیار زیادی هم دارد در کشور ما بیشتر در ایام نوروز و سر سفره هفت سین مورد استفاده میباشد.

    مواد لازم جهت تهیه سمنو

    گندم  : یک کیلو

    آرد نان سنگک  : ۳ کیلو

    طرز تهیه سمنو

    گندم را تمیز کرده و بشویید. مدت سه روز آن را در آب خیس کنید و طی این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا نوک گندم جوانه بزند. سپس آن را در دستمالی تمیز و خیس بریزید تا ریشه درآورد.

    بعد از درآوردن ریشه آن را در چند عدد سینی پهن کرده و پارچه ای خیس روی آن بیندازید تا گندم ساقه نقره ای بزند.

    بعد گندم نقره ای شده را چرخ کرده یا بکوبید.

    مقداری آب روی آن بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس از صافی رد کنید به طوری که شیره از پوسته گندمدرآید. چون شیرینی سمنو از همین شیره سفید رنگ می باشد. باید دقت کنید که گندم خوب نرم شده وشیره ی آن گرفته شود.

    آرد را در قابلمه ی مناسبی ریخته و شیره ی گندم را کم کم به آن اضافه کنید تا آرد در شیره حل شده و به صورت مایع رقیقی درآید. ظرف را روی شعله ی اجاق قرار دهید و آن را مرتب هم بزنید تا مایع جوش آمده، کم کم غلیظ شود. مایع سمنو را باید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و مثل حلوا شود.

    وقتی آب سمنو کشیده شد، آن را کمی تفت دهید و در این مرحله مقداری آب سرد به سمنو اضافه کنید تا کمی رقیق تر و خوش رنگ تر شود. سمنو را در ظرف گردی ریخته و مدت نیم ساعت در فر یا روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد. در صورت تمایل می توانید مقداری خلال پسته و بادام به سمنو اضافه کنید.

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی