close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه کیک پودینگ موکا
جمعه 13 تیر 1399

	طرز تهیه کیک پودینگ موکا

	
کیک پودینگ موکا,نحوه پخت کیک پودینگ موکا,طرز تهیه کیک پودینگ موکا,تهیه کیک پودینگ موکا,آموزش انواع غذاها,خواص مواد غذایی,غذاهای رژیمی و كيك,آموزش پخت انواع كيك,طرز تهیه پودینگ موکا,طرز تهیه کیک پودینگ,آموزش تهیه کیک پودینگ موکا,
تبلیغات
جای تبلیغات شماجای تبلیغات شما
طرز تهیه کیک پودینگ موکا
  • تعداد بازدید : 632
  • طرز تهیه کیک پودینگ موکا

    مواد لازم :

     آرد  یک پیمانه
    پودر کاکائو  یک پیمانه
     بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
     شکر سفید  سه چهارم پیمانه
     شیر پرچرب یک پیمانه
    شکر قهوه ای سه چهارم پیمانه
    کره بدون نمک آب شده و خنک شده 115 گرم
    نمک یک چهارم قاشق مرباخوری
    تخم مرغ بزرگ یک عدد
    وانیل کمی
    قهوه دم کرده سه چهارم پیمانه


    طرز تهیه :
    _ فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.*یک قالب چهارگوش را با کره کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
    _ آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا یکدست شود.

    _ در ظرف دیگر، نصف پیمانه شکر سفید، شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید.
    _ مایه به دست آمده کاملا یکدست نخواهد بود.

    _ مایه را در قالب بریزید و صاف کنید.
    _ بقیه پودر کاکائو، شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی مایه بریزید. قهوه را نیز روی آن بریزید و هم نزنید.

    _ قالب را به مدت ۲۵دقیقه در فر بگذارید تا کیک پف کند و کناره آن کمی سفت اما وسط آن کمی شل باشد.
    _ آن را از فر دربیاورید و بگذارید کمی خنک شود

    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی